15/10/2015 - Noyen trekt meer dan 2.000 bezoekers tijdens Open Bedrijvendag

Noyen opende op 4 oktober haar deuren voor een blik achter de schermen.  Meer dan 2.000 kijklustigen volgden het productieproces van worsten draaien.

Johan Noyen blikt tevreden terug: "We hebben alle registers opengetrokken.  Bezoekers kregen een woordje uitleg, we maakten hen wegwijs en ze konden verschillende worsten proeven.  Trots als we zijn op ons bedrijf hoopten we natuurlijk op zoveel mogelijk bezoekers.  We zijn dan ook blij dat we de kaap van 2.000 hebben gehaald.  Wat mij enorm zal bijblijven is de sfeer onder onze medewerkers.  Het is hartverwarmend te zien dat iedereen bij Noyen met een brede glimlach meehielp om van deze dag een succes te maken."

De bezoekers werden getrakteerd op een leerrijk parcours. Van grondstoffen ontvangst naar het maken van een pensen deeg, gevolgd door het afvullen, koken en koelen van de worsten.  Daarna kwam de verpakkings- en etiketteerafdeling aan beurt.  Er waren infopanelen, filmpjes en live demonstraties...  En natuurlijk kon er naar hartelust geproefd worden.

Kortom, alleen maar tevreden bezoekers: "Indrukwekkend om te zien wat er eigenlijk allemaal komt kijken bij het maken van worsten".

Nieuws archief