Over G2i

Ghent Industrial Investment (G2i) is een private ontwikkelaar van bedrijventerreinen, opgericht in 1991 door twee Gentse families (Maes en Delori). G2i staat in voor het volledige ontwikkelingstraject van een werklocatie: van ontwerp tot vergunning, van bouwrijp maken van gronden tot de aanleg van wegenis en nutsvoorzieningen en van marketing tot de uiteindelijke verkoop van grond of van vastgoed.

Momenteel werkt G2i in Evergem aan de ontwikkeling van één van de grootste private projecten in Vlaanderen. De ontwikkeling van 160 ha bedrijventerreinen in de Gentse Kanaalzone, tussen de R4 en het Kanaal Gent-Terneuzen is ingezet in de jaren negentig. G2i ontwikkelt hier regionale bedrijventerreinen, KMO-zones, haventerreinen en semi-industrieel vastgoed. Er is reeds 67 ha ontwikkeld en verkocht aan verschillende internationale en grote regionale bedrijven. G2i ontwikkelt de terreinen in de Gentse Kanaalzone in verschillende fases.

G2i anders bekeken 

Alides

Alides - ook onderdeel van de Gentse Group Maes - staat in voor het commercialiseren van de gronden gelegen op G2I. 
Kopers, huurders en exploitanten kunnen bij alides terecht voor alle mogelijke vastgoedaspecten. Wij investeren in, ontwikkelen, beheren en exploiteren een gediversifieerde vastgoedportefeuille.

www.alides.be