Ruime keuze uit diverse soorten werklocaties

G2i biedt u de keuze uit diverse kwalitatieve en uitgeruste werklocaties tegen competitieve prijzen en in flexibele oppervlakten. G2i ontwikkelt zowel kleinschalige KMO-zones als grootschalige industrieterreinen. De kavelgrootte varieert van 1 500 m² tot 15 ha.

G2i ontwikkelt de terreinen in de Gentse Kanaalzone in verschillende fases en richt zich op diverse sectoren en activiteiten.

De eerste zone (65 ha) omvat 3 fases waarvan twee (Noorwegenstraat en Finlandstraat) reeds zijn uitverkocht. De derde fase betreft de toplocatie Kop van Nest. De ligging van Kop van Nest aan het ovaal van Wippelgem en de R4 maken dit terrein tot een zichtlocatie en poort van Evergem en van de Gentse Kanaalzone. De percelen hebben een minimale oppervlakte van 5 000 m².

De tweede zone (30 ha) betreft diverse kleinere werklocaties in en rond het woonlint Doornzeelsestraat. De KMO-zone Kleine Nest  is de meest recente ontwikkeling en bestaat uit 9 percelen van elk ongeveer 2 500 m². Deze zone richt zich op lokale, ambachtelijke bedrijven en is geschikt voor woonwerkkavels, waarbij G2i desgewenst een kant-en-klaar project kan aanbieden.

De derde zone betreft een zeehaven- en watergebonden bedrijventerrein. Grote Nest (67 ha) is gelegen aan het kanaal Gent-Terneuzen, zal beschikken over een volledige industriële uitrusting met een trimodale ontsluiting (water, weg en spoor). Op basis van een ambitieus inrichtingsplan bereidt G2i momenteel de aanvragen voor van vergunningen. In 2011 starten de werken. Het aanbod van percelen varieert van klein (5.000 m²), via middelgroot (1 tot 5 ha) tot zeer groot (> 10 ha).

terug naar overzicht